Saturday, August 21, 2010

Lång cykel-träning på Uddevalla Kettlebells


LCCJ 2x24kg: 5, 37 (10min)
LCCJ 2x18kg: 35 (10min, UKB Ring of fire)

Clean 2x24kg: 6
Clean 2x28kg: 3x 6reps
Clean 2x32kg: 3x 3reps

Some snatching 12kg with talcum powder

En trevlig träningsdag på Uddevalla Kettlebells (LÄNK). Vi körde mest lång cykel med sikte på Finland och SM och kvalen för SM, beroende på personliga målsättningar.
Thomas satte en nytt PR i lc med 2x16kg - 74reps! Markus gjorde ett par fina långa set i oa lc.
Min lc gick sådär, ville till 40 reps, men greppen blev hala och bara gled: som i Tyskland i juni. Mot slutet kunde jag bara köra frivändningarna från dödläge - jobbigt. Positivt var att utlåsningarna och fixering var tidsmässigt tydliga fast hade kunnat var tekniskt skarpare (men det är svårt när greppet känns oljigt :-). Sen' tror jag konditionen var ok med.

Ska det vara så här så kanske det är lika bra att köra lite mer lc med talk och vänja sig vid slippriga omständigheter. Hoppas dock att det är råkallt och osvettigt i Finland i oktober, det är ju ändå uppe i Lappland. Nära Jultomten sägs det.

Roligt var att jag frivände dubbla 32or ett par gånger. Tungt, men gick väldigt mycket bättre än förra gången, för ca två år sedan.

Uddevalla-atleterna tog också med mig till en liten sportbutik (Idrotts-specialisten?). Det slog mig vilket bra utbud av träningsattiraljer dom hade och hur länge sedan jag var inne i en renodlad sportaffär. I Göteborg är det ju mycket kedjor som är mer av kläd-butiker, jeans, solglasögon, täckjackor.

Nästa tur till Uddevalla blir nog den 18e september när det ska vara ett SM-kval där.

0 comments:

Post a Comment