Wednesday, April 25, 2012

CS Vispești Blejoi nu are drept de promovare. De ce îi prostește Don Lică pe mai marii Vispeștiului?!

Ascuțirea luptei pentru câștigarea campionatului județean a readus în discuție un subiect vehiculat și comentat și la începerea actualei ediții de campionat: CS Vispești Blejoi nu are dreptul să promoveze! Explicația este simplă: CS Vispești Blejoi este un club înființat doar vara trecută și care a preluat locul în Liga lu' Lică de la Intersport Filipeștii de Târg. În aceste condiții, regulamentele FRF sunt foarte clare și interzic unei astfel de formații să promoveze din primul sezon.
Diriguitorii Vispeștiului pot lua în calcul o eventuală prezență din sezonul viitor în Liga a III-a doar dacă vor cumpăra un loc, stratagemă pe care se pare că o stăpânesc destul de bine...
Acum, de ce îi prostește Don Lică pe mai marii Vispeștiului, îmbârligânu-i pentru a le promite că-i ajută să promoveze? Pentru a menține un campionat echilibrat, ar putea crede doar naivii. Nu știu dacă ceea ce se spune este advărat, și anume că termopanele casei lui Don Lică provin de la Vispești, dar cert este că Don Lică nu oferă bilete de favoare aiurea. Cine mă contrazice? Are cineva altă explicație?

0 comments:

Post a Comment