Friday, March 30, 2012

"Ospitalitate" de... Boldești!

A trecut aproape o săptămână de la ceea ce ar fi trebuit să fie un spectacol în fotbalul prahovean - Petrolistul Boldești - Unirea Câmpina, meci încheiat cu scorul de 1-1. Nu am fost sâmbăta trecută pe arena "Viorel Mateianu" din Boldești, dar un număr din ce în ce mai mare dintre câmpinenii care au fost mi-au confirmat o poveste foarte interesantă despre "ospitalitatea" conducătorilor formației din Boldești.
Lăsăm la o parte faptul că în tur, la Câmpina, intrarea - ca de altfel la toate meciurile - a fost gratuită, iar conducătorii formației din Boldești au avut parte de un tratament civilizat, mai mult decât corect.
Ei bine, dar ce s-a întâmplat la Boldești? După cum mi-au confirmat mai mulți conducători ai clubului, dar și consilierii locali câmpineni prezenți la meci, dovada "ospitalității" gazdelor s-a văzut chiar din momentul în care câmpinenii au ajuns la teren. Inclusiv memrbii ai staff-ului administrativ al clubului câmpinean au fost obligați să plătească bilet de intrare: 2 lei! Și până la urmă nu ar fi nici o tragedie, dar în schimbul celor 2 lei, nu li s-a dat nimic! Ceea ce înseamnă foarte clar evaziune fiscală! În momentul în care au pus întrebări pe marginea acestui subiect, câmpinenii au fost luați la rost de oameni din anturajul gazdelor, în frunte cu însuși primarul localității Boldești, Constantin Bucuroiu.
Lucrurile nu s-au oprit aici...
În timpul meciului, lângă spațiul tehnic al formației Unirea a fost postat un cerber, pe spatele căruia scria Poliția Locală. Că mirosea a alcool - destul de ieftin - poate fi doar o părere subiectivă a celor implicați în acest conflict, doar că "milițianul" s-a ocupat în permanență de faptul ca nimeni din staff-ul câmpinenilor să nu comenteze, să nu se ridice de pe bancă și să nu părăsească spațiul tehnic! Iar când ocupanții spațiului tehnic încălcau regulile "milițianului"venea imediat amenințarea cu... sculele din dotare! Incredibil pentru nivelul la care s-a jucat acest meci și pentru pretențiile formației din Boldești.
Mai mult, observatorul acestui joc a fost însuși președintele AJF Prahova, Silviu Crângașu. O fi văzut el ceva din toate acestea sau a preferat să se uite doar acolo unde îi convine? Că dacă nu a scris nimic în raportul său - și nu cred că a făcut-o! - înseamnă că a venit doar pentru a superviza o "piedică" pusă liderului, întreaga activitate a AJF-ului, mai ales la acest început de retur, părând a fi doar în favoarea formației CS Vispești Blejoi. Or avea toți nevoie de... termopane?!

0 comments:

Post a Comment