Saturday, June 23, 2012

Precizia Breaza - Cetatea Coada Izvorului 4-3

Au înscris pentru Precizia: Bădărău 7, Urdea 16, Cojocaru 67, Șovăială 90.
Precizia Breaza: Blidaru - Cazan, Soreanu (cpt.), Brînzea, Bădărău, Boroș - Duricu, Cojocaru, Fl. Voinea - Urdea, Șovăială. Rezerve: Herescu - Motoroiu, Ad. Pavel, Fl. Vasile, A. Dumitru, Istrati. Antrenori: Cornel Vasilescu, Robert Istrati.
Cetatea C. Izvorului: Dumitrașcu - Cristea, T. Vanghele, Duca, I. Anghel - Procopianu, V. Vanghele, M. Dinu, Radu - V. Dinu, C. Anghel. Rezerve: Predescu, Marin, C. Vanghele, C. Nicolae. Antrenori: Ion Anghel, Ion Gheorghe.
Arbitri: Constantin Pantilimonescu (Ploiești) - Georgian Pipelea (Cireșanu), Andreea Popa (Ploiești). Observatori: Silviu Crângașu (Ploiești), Constantin Găman (Provița).
Un meci care a fost mai mult un meci al sărbătorii, brezenii primind chiar la început medaliile și trofeul de campioni din partea AJF Prahova...meciul s-a desfășurat suficient de bine, deși vremea a fost una anostă. Pe tot parcursul meciului, brezenii au fost frenetic încurajați de o galerie consistentă. Meciul a început mai bine pentru noi și în minutul 7 Bădărău a reușit să deschidă scorul. Din păcate, la faza exact următoare, oaspeții au egalat după o greșeală a lui Blidaru. Egalul nu a ținut nici el prea mult, în minutul 16 Urdea profitând de o bâlbâială în careu și stabilind destul de devreme scorul pauzei. În repriza a doua, primele minute au aparținut oaspeților, care au restabilit egalitatea în minutul 59. Peste 8 minute, Cojocaru înscrie cu o lovitură de cap și readuce Precizia în avantaj. În minutul 75, oaspeții reușesc din nou să egaleze, dar la ultima fază a jocului, Iustin Șovăială aruncă tribunele în aer și aduce Preciziei o ultimă victorie, în ultima etapă, o victorie care a generat fiesta în teren și tribune. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest sezon, de la suporteri la sponsori, și vă așteptăm ca de la anul să ne susțineți în competiția de elită a fotbalului județean: Liga A Prahova! 
sursa - www.aspreciziabreaza.blogspot.ro

0 comments:

Post a Comment