Sunday, July 29, 2012

Amical: Precizia Breaza - AS Mislea 3-0

Astăzi dimineață, pe stadionul „Parc”, echipa locală Precizia a înfruntat într-o partidă amicală formația AS Mislea. Brezenii au evoluat cu o mai mare tărie în joc, fiindu-le de ajutor și pregătirea fizică efectuată. Aceștia au și deschis de altfel scorul, în minutul 10, prin Gogă, care a punctat excelent din plonjon. Imediat după pauză, același Gogă a reușit să-și treacă în cont „dubla” printr-un șut din afara careului. Tabela a fost închisă în minutul 87, de V. Urdea, care a înscris cu o lovitură perfectă de cap.
Antrenorii Cornel Vasilescu și Robert Istrati au trimis în teren următorul "11": Herescu - Boroș, Soreanu, Chițu, Goran (CS Bănești) - Heroiu, Cazan, Gogă, Duricu - Urdea, Șovăială. Au mai fost folosiți: D. Voinea, D. Constantin - Fl. Voinea, Nica, Pădurice, Ionescu, A. Istrati, Șerban.
Echipa oaspete, AS Mislea, a început cu formula: Brăileanu - Buştuc, Roşca, Popa, Vigiu - Irinel, Botoc, Mocanu, Ionescu - Ursu, Neagoe. Au mai intrat: Ionescu, Babulici, Burlacu.
Partida a fost arbitrată de tehnicianul brezenilor, Robert Istrati.
Următoarea partidă amicală pentru brezeni va avea loc sâmbătă, 4 august, de la orele 18.30, în fața echipei CS Poiana Câmpina.

 Sursa (foto şi text): www.aspreciziabreaza.blogspot.ro

0 comments:

Post a Comment